top of page

Vieraskirja

15.11.2023

Kaksi viikkoa vietimme tyttäreni ja hänen miehensä Thaimaan huvilalla. Ilmat olivat upeat ja kävimme uimassa uima-altaalla joka on ihan huvilan vieressä. Siellä tuli tutustuttua eri kansallissuuksiin. Thaimaan lämpöä jäi kaipaamaan.

 

Terveisin, Annen äiti ja Jouni.🌴💖

22.3.2023

Odottavan aika on tunnetusti pitkä kun kahtena talvena oli jouduttu matka Mae Phimiin peruuttamaan pandemian takia. Mutta onneksi isäntäväki suhtautui ymmärtäväisesti varauksen siirtoon, kiitos. Sinivalkoiset siivet kiidätti meidän taas turvallisesti Bangkokiin, josta tuttu taksikuski jälleennäkemisen riemujen jälkeen kyyditsi meidän Mae Phimiin. Oli ilahduttavaa nähdä, että Blue Mango ja Toropaisten huvila olivat edelleen yhtä hurmaavia kuin ennen covidia. Kaikki oli siistiä ja vehreään. 

Kylällä meidät toivotettiin hymyillen taas tervetulleeksi tuttujen paikallisten toimesta, jotka muistivat meidät edellisten vierailujen johdosta edelleen❤.

4 viikko kului taas nopeasti paratiisimaisessa ympäristössä perinteisten aktiviteettien parissa.  Mopoilua lähialueilla, markkinoita, ravintoloita, uintia, aurinkoa, kylmiä virvokkeita ja tietysti yhdessä oloa perheen kanssa.

Kaihomielisesti jouduimme jättämään taas Mae Phimin taakse ja viimeiseksi yöksi Thaimaassa majoituimme pääkaupungin pilvenpiirtäjään, jossa ihailimme miljoonakaupungin yömaisemaa.

Suuresti kiitämme Toropaisia huvilan lainasta ja suosittelemme lämpimästi myös muille tutustumista aitoon ja ystävälliseen Mae Phimiin.

 

Terveisin perhe Vihermä

 

26.1.2023

Parempaa 50 vuotis syntymäpäivä matkaa en olisi voinut kuvitella ja tulimmekin vaimon kanssa siihen tulokseen että tulemme uudestaan huvilaanne mahdollisimman pian. Kiitos kaikesta.

 

T. Jani


11.3.2020

Kyllä kaikki meni taas kerran hienosti. Muihin vuosiin verrattuna taisi turisteja olla vähiten, mikä lie syynä? Voisiko olla, että alueella alkaa sukupolvenvaihdos eli ruotsalaiset eläkeläiset alkaa olla siinä iässä, että taloja on tullut myyntiin enemmän alueella. Neljä viikkoa vierähti taas hetkessä vaikka mitään suurempia ei oikeastaan edes tehty. Tosin Ramayanassa, veneretkellä, markkinoilla ja lähikylissä vierailtiin. Terassilla istuessa seurattiin mielenkiinnolla pikkukyyhkyn pesäpuuhia katoksessa sekä valtavaa tokey-gekkoa, joka oli muninut räystäslaudan ja rännin väliin. Ensi vuotta pitää vielä pohtia, mihin sitä matkustaisi lomalle. Kiitos teille!

 

T. Perhe Vihermä


5.3.2020

Olimme kovasti tyytyväisiä huvilaasi. Kaikki siitä ja ympäristöstä kerrottu pitivät paikkansa. Noin 20 metrin päässä olevaan altaaseen oli mukava pulahtaa päivän päätteeksi. Allas oli hyvän kokoinen ja riittävän syvä.
Siinä on myös  lastenallas.
Piha-alueella oli hyvä juoda aamukahvit sekä virkistäytyä varjossa tuulettimen alla.
Villan varustus oli televisioineen ja keittiövarustuksineen hyvä.

Blue Mangon sijainti on kerrotuin tavoin hiukan etäinen ja vaatii mielellään jonkin kulkuvälineen. Portinvartija soittaa kyllä paikalle jostakin taxin. Kylällä ei ole ainuttakaan taxia.

 

VuokraahuvilathaimaastaKylällä on kyllä lukusia taksikuskeja. 

Joillakin ravintoloilla on kotiinkuljetuspalvelu. Mutta siihen ei voi luottaa.  Kannattaa vuokrata kolmipyöräinen mopo. Ne ovat halpoja ja lähes kaikki turistit näyttivät hankkineen sellaisen.
Voin suositella huvilaa ja Mae Phimiä myös lapsiperheille.
Jos haluaa yökerhoja tai tyttöbaareja, ei kannata mennä Mae Phimiin. Niitä ei siellä ole.

 

T. Tuula ja Harri


16.12.2018

​Vietimme loka-marraskuussa neljä viikkoa huvilalla. Huvila oli hyvä, sen sijainti alueella mitä mainioin.

Isolla terassilla vietimme paljon aikaa. Uimaan päästiin muutamalla askeleella ja ”kaivollekin” oli lyhyt matka.

Tytär vietti ensin reilun viikon luonamme, sitten poika perheineen pari viikkoa. Tilaa riitti hyvin kaikille.

Iso alue oli erittäin siisti ja hyvin hoidettu. Ruokapaikkoihin oli sopiva matka lähtipä portista vasemmalle tai oikealle.

Lähikaupasta löytyi kaikki tarpeellinen ja pikkutytölle uusi suosikkijäätelökin, yksisarvinen.

Huvilaa voi suositella lämpimästi aurinkoisen ja leppoisan loman viettoon.

T. Riitta ja Jarmo

 

22.6.2018

Olimme tyytyväisiä paikkaan ja kaikki olivat ystävällisiä. 

Huvila ylitti odotuksemme.

Kiitos teille!

T. Kari

 

13.3.2018

Koko perheen voimin vierailimme taas kolme viikkoa Toropaisen huvilalla. Nyt kun alue oli tuttu niin loma alkoi heti ensimmäisestä päivästä alkaen 100% nauttien. Skootteri haettiin heti ja se oli meillä koko loman ajan. Pisin reissu tehtiin Pattayan vesipuistoon, jossa oli melkoisia liukumäkiä(suurimmat jäi aikuisilta väliin). Muuten aika kului rennossa tunnelmissa uiden, auringosta nauttien ja lähialueilla kierrellen. Kolmen viikon viikon aikana yhtenä päivänä satoi, muuten keli oli tuttua takuuvarmaa aurinkoa. Kyllä huvila ja Blue Mango on loistava valinta viettää rentouttavaa lomaa perheen kesken. Kiitokset huvilan vuokrasta!  Ensi vuonna taas Mae Phimiin.
 

T. Perhe Vihermä

 

22.1.2018

​Toinen Thaimaan lomamme kohdistui rauhalliseen ja kauniiseen Mae Phimiin tammikuussa 2018. Turistirysät ja menomestat eivät ole meitä varten, joten kohde oli täydellinen. Nautimme erityisesti merenrannalla oleilusta, lämpimästä merivedestä ja aaltojen pauhusta. Ruoka ravintoloissa oli maukasta ja laadukasta. Aamuisin oli hauska herätä eksoottisten lintujen viserrykseen. Auringon lämpö ja paikallisten ihmisten iloisuus ilahduttivat mieltä joka päivä. Käytimme myös ahkerasti edullisia hierontapalveluita sekä herkuttelimme läheisen leipomoyrittäjän tarjoamilla herkuilla. 

Blue Mangon alueelle saapuessamme olimme erittäin ilahtuneita kukkaloistosta ja vehreydestä. Alue oli todella kaunis ja hyvin hoidettu. Kuin paratiisi. Lisäksi olo oli koko ajan turvallinen ja rentoutunut vartioidulla alueella. Huvila oli kaikin puolin viihtyisä, siisti ja toimiva. Takapihalta johti kivetty polku uima-altaalle noin 20m päässä terassilta. Tämä oli aivan loistavaa erityisesti kun mukana oli 4 ja 9 vuotiaat lapset, joille uima-allas oli yksi tärkeimmistä viihdykkeistä. Uima-allas alue oli erittäin siisti ja kaunis ajanviettopaikka. Huvilan viihtyisyydestä kertonee paljon sekin, että lapset alkoivat kutsua sitä kodiksi lomamme aikana :-)

Vuokrasimme ensimmäisen viikon ajaksi sivulava skootterin. Se oli kätevä menopeli ravintoloihin ja kauppoihin matkatessa. Kävimme sillä myös 3km päässä olevalla Coca-Cola beachillä. Toisella viikolla vuokrasimme auton, sillä vasemman puoleinen liikenne alkoi tulla tutuksi ja halusimme päästä liikkumaan laajemmin. Kävimme mm. sotalaivalla, Kim’s beachillä, Noen Nang Phaya viewpointilla, Rayongissa ostoskeskuksessa, Klaengin iltamarkkinoilla ja Rayongin Aquariumissa. Nähtävyyksille toki pääsee myös taksikyytillä ellei omatoiminen autoilu houkuttele. Thaimaassa huvitusten ja liikkumisen edullisuus on ihana asia, kun lomabudjetille saa paljon vastinetta :-)

Yritän miettiä olisiko jotain negatiivista huomautettavaa, mutta ei tule mieleeni. Me nautimme kahden viikon lomastamme kaikilla aisteilla ja täysin rinnoin. Saattaa hyvinkin olla, että palaamme tänne vielä joskus uudelleen. Kiitos Toropaisen perheelle! 

- T. Vuoren perhe

27.10.2017

​Vietimme huvilalla kaksi viikkoa lokakuussa-17. Huvila vastasi odotuksiamme ja oli toimiva sekä siisti. Blue Mangon alue on hyvin hoidettu ja kaikki alueelle työskentelevät ovat erittäin ystävällisiä. Huvilan pyörät olivat meillä kovassa käytössä ja niillä oli mukava suhata pitkin kylää. 

Mae Phim on alueena hyvin rauhallinen ja sopiikin rentoon lomailuun. Kaikki ravintolat, joissa kävimme, olivat mainioita ja laatu tasaista. Suosikeitamme olivat kuitenkin Tequila Sunrise (parasta chicken with cashew nuts -ruokaa ikinä)  ja Sunshine, jonka pizzat erinomaisia. Myös Kitchen ja Chef Krieg hyviä paikallisten ruokien suhteen. 

Olen erittäin allerginen moskiitoille, ja tämä oli kyllä tiedossa jo aiempien reissujen perusteella. Talokirjan mukaan Avatar rakennuksessa olisi pieni klinikka, mutta tilat olivat tyhjinä (ilmeisesti siis lopettanut) ja lähin lääkäri olisi ollut 10km päässä. Apteekkia emme myöskään löytäneet, kysyin sitä lähimmästä 7/11:stä ja sanoivat apteekin olevan kauemman 7/11 luona. Ei löytynyt sieltäkään, mutta löysimme "community health care" nimisen paikan (todella lähellä kauempaa 7/11), josta sain välittömästi avun ja hintakin oli vain 150bahtia :)
 

VuokraahuvilathaimaastaKävit siis siellä paikallisella terveysasemalla 7/Eleven:in luona. Myös erittäin kattava apteekki olisi ollut samaa tietä eteenpäin, mutta oikealla puolella.

Jos jotakin huvilaan olisimme lisää kaivanneet, niin pieni "ensiapupakkaus" olisi varmasti usein tarpeellinen. Lähinnä sidostarpeet ja puhdistusaine voisivat löytyä talosta. Toki tällaisen paketin täydentäminen olisi jokaisen vieraan hyvä hoitaa itse, jos niitä joutuu käyttämään.

- Tanja ja perhe

 

19.6.2017

​Saavuimme huhtikuun puolessavälissä Thaimaan lämpöön ja lentokentällä odotti isännän varaama taksikuski nimikyltin kanssa (suosittelemme myös tulevia vuokralaisia pyytämään kuskin kentälle odottamaan niin matka huvilalle on mutkaton).

Mae Phimin rannikolla meitä odotti erittäin viihtyisä ja sijainniltaan rauhallinen huvila sekä todella ystävällinen henkilökunta joka esitteli talon ja ympäristön ja joilta saimme vuokrattua skootterin. Sää suosi matkaamme ja vain yhtenä aamuna satoi tunnin verran. Ajelimme ympäri ämpäri lähiseutuja ja liikenne on hyvin rauhallinen joten ei kannata arastella liikkumista mopedeilla :) Kävimme syömässä joka päivä useita kertoja eri ravintoloissa ja kaikkialla ruoka oli erittäin hyvää, edullista ja annokset vähintään riittävät! Suosittelemme myös käymään kaikilla retkillä joita kylässä tarjotaan, esim. 3 eri saaren laiva-/snorklausretki olisi pitänyt tehdä useammin kuin kerran ja jos löytyy seikkailuintoa niin Ban Phe kylästä pääsee kuuluisalle Koh Samedin saarelle ja matka skootterilla kestää n. 30min huvilalta satamaan ja sieltä laivalippu saarelle pari euroa (google mapsiin vain etsimään kyliä ja nähtävyyksiä ja baanalle). Rakastuimme Mae Phimiin ja uusi kuukauden matka sinne on jo suunnitteilla :)

ISOT KIITOKSET ISÄNTÄPERHEELLE!

-Samu ja Janina Syväterä

 

1.4.2017

​Paikka oli paratiisi: ihanan rauhallinen ja kaunis. Oli aivan ihanaa, että uima-allas oli aivan huvilan vieressä hyvin hoidetulla vehreällä piha-alueella. Lapset pääsivät halutessaan aamulla heti uimaan. Allasalue oli rauhallinen. Piha-alueella pelasimme lasten kanssa myös pallopelejä. Huvila-alueella oli erittäin ystävällinen henkilökunta ja kaikki sujui kaikin puolin moitteettomasti. Useat upeat ja rauhalliset rannat olivat lähellä. Sää oli matkamme ajan täydellinen. Skootterin vuokraamisen koimme lähes pakolliseksi tai ainakin se helpotti elämää kummasti. Sillä pääsi helposti paikasta toiseen, mm. useille eri rannoille ja ravintoloihin. Skootteri mahdollisti myös sen, että näimme laajasti lähiseutua, mm. vesipuhveleita ja Marriot-hotellin uima-allasalueineen. Saimme teiltä erinomaiset ennakkotiedot ennen lomaamme ja hyödynsimme vinkkejänne ahkerasti. Paikan päällä saimme helposti tarvittaessa lisätietoja huvila-alueen ystävälliseltä henkilökunnalta.

Kiitokset teille! Ja kiitokset Mae Phimille! Palaamme noihin maisemiin aivan varmasti! :-)

Huvila oli tarpeisiimme täydellinen. Todella siisti ja kaikki oli kunnossa. Huvilalla oli täysi varustus tarpeisiimme.

- Yst .terveisin, lomailijat

 

19.2.2017

Koko perheen voimin vietimme huvilassa upeat neljä viikkoa. Kyllä Blue Mangon alue tuntui suorastaan ylelliseltä. Koko alue ja myös henkilökunta tekivät lomasta nautinnollisen. Paikallisten ihmisten iloisuus ja rehellisyys yllätti positiivisesti.

Huvilan sijainti alueella, ainakin näin lapsiperheen näkökulmasta on parhaimmasta päästä. Terassilta muutama harppaus, niin pääsi viilentymään altaaseen. Ja kuuminpana aikana terassilla oli mukava istuskella. Huvila oli täysin riittävä varusteineen, lisäyksenä tulevaisuudessa voisi olla vaikka pieni grilli terassille.

Ajelimme paljon skootterilla, tutkien lähialueiden ihmisten arkipuuhia. Loman aikana taisi kilometrejä kertyä lähemmäs 2000km. Skootteri on mainio liikkumismuoto Mae Phimissä.

Hyviä paikallisia ruokia maisteltiin, niin ravintoloissa sekä tienvarsilla. Ja kaikki pysyivät terveinä.

Neljä viikkoa hujahti yhdessä silmänräpäyksessä ja paljon jäi vielä nähtävää alueelle. Joten heti tehtiin uusi varaus ensi talveksi!

Kiitoksia huvilan vuokraamisesta isäntäperheelle!

- Terveisin perhe Vihermä

 

12.1.2017

​Tämä oli meidän perheelle eka kerta Thaimaassa ja päällimmäisenä jäi mieleen loistava sää ja ystävälliset ihmiset.

Itse Blue Mangon alue on siisti ja fyysisesti erittäin turvallinen Alueella yllätti vahva ”Ruotsalaismiehitys”.

Mae Phimin alue on rauhallinen ja sopii hyvin ihmisille, jotka eivät kaipaa turistikohteiden vilkkautta.

Tosin rantatielle tuntui viikonloppuna olevan Thaimaalaisten picknic paikka ja osa tuosta porukasta soitti kohtuu kovaa musiikkia pickuppien viritetyistä äänentoistimista. Kuului illalla jopa huvilalle asti, mutta ei häirinnyt nukkumista ja soittokin loppui jossain vaiheessa iltaa.

Voin kuvitella että joillekin Mae Phimin alue arkisin voi olla jopa hieman liian rauhallinen.

Merenranta on upeata hiekkaa ja on pitkä.

Huvila oli siisti, sopivan kokoinen ja ajoi tehtävänsä hyvin. Uunin puutekin jää vähäisemmäksi ongelmaksi, sillä mikroaaltouunissa on vastukseen perustuva grillausmahdollisuus.

Kulkuneuvo (esim. motorbike + side) kannattaa ottaa koko huvillla oloajaksi ja tuosta onkin hyvä vinkata ainakin ensikertalaisille.

Petrin (vuokraajan) toiminta huvilaa vuokratessa ja yhteydenpidossa parasta A-luokkaa.

- Mika

 

28.10.2016

​Kiitos Petri hienosta huvilasta Blue Mango alueella Mae Phimissä.

Oli hyvin yllättävää kuinka hieno paikka ja ympäristö se alue on. Todella hyvin hoidetut puut, pensaat ja muut istutukset kukkineen. Tämä oli parasta meille, kun olimme neljä viikkoa siellä ”eläkeläislomalla”. Olemme pitkillä lomilla Thaimaassa asustaneet ainoastaan hotelleissa. Tämä tapa lomailla ei ole aivan uutta meille, koska tuttumme ovat lomailleet näin myös pitkillä lomilla Thaimaassa. Me olemme samaa tehneet myös Aurinkorannikolla Espanjassa.

Tässä ei siivoja häiritse pitkään aamulla nukkujaa ja voi valmistaa aamupalan itse ja ”käppäillä” vain kalsarit jalassa kenenkään häiritsemättä.

 

Huvilan varusteet olivat hyvät ja riittävät. En osaa sanoa mitä me olisimme lisää tarvinneet. Emme tehneet varsinaisesti ruokaa huvilalla, koska olimme vain kahdestaan vaimoni kanssa ja pikkupurtavaa saa hankittua minimarketista ja varsinainen ruokailu on ravintolassa.

Vuokrasimme sivuvaunullisen mopon jolla ajelimme ravintoloihin, minimarkettiin ja vesiautomaatille ja ym. Se oli oikein kätevä kulkuväline. Se vesiautomaatti oli hyvä ratkaisu jatkuvaan juomaveden tarpeeseen. Ostin loman aluksi kaksi kuuden litran vesipänikkää, joita täytin automaatilla vuoron perään 1TB/litra. Suosikkiravintolaksi tuli lopulta Kitchen Buffalon takana ja myös Chef Krieg on hyvä ruotsalaisine ruokineen. Ajelin myös pankkiautomaatille (ATM) hakemaan käteistä, joka on nyt lähellä Avataran rakennuksessa.

Lokakuussa uima-allas oli käytännöllisesti vain meidän käytössä, kun muut lomalaiset eivät olleet vielä tulleet. Allashan on melkein kuin privaattiallas, koska se on niin lähellä huvilaa. Altaan WC-tilat siivottiin joka päivä ja ne olivat oikein siistit suihkuineen.

Internet toimi oikein hyvin ja vaimo sai seurattua tietokoneen kautta x-factoria Areenasta. Kaapissa, joka on telkkarin alla, on paljon elokuvia ja kirjoja ja lehtiä. Kirjastoa tuli täydennettyä hiukan.

Kävimme myös hoidattamassa minun tulehtuneita silmiä Bangkok hospitaalissa. Matka sinne järjestyi hyvin QualityVoyagen kautta. Matkan BKK:sta huvilalle järjesti Petri ennakkoon kivuttomasti ja takaisin kentälle tilasimme sen QV:n kautta.

Meillä oli kaksi ylimääräistä siivousta tilattuna, jotka hoitui tosi hyvin myös QV: kautta huvilaan tullessa.

Vielä täytyy mainita, että teimme retken kolmeksi yöksi Koh Changille katsomaan onko mitään muuttunut meidän paljon vierailemalla saarella. Matkan sinne tilasimme myös QV: kautta aina hotellille saakka.

Emme löydä mitään negatiivista mainittavaa huvilasta ja paikasta. (Ehkä se, kun se ei ole oma) Tätä on ehdottomasti suositeltava kaikille.

Motto: Jalkoja ei painanut, vaan olo oli kevyt kuin altaan ympärillä lentävillä sudenkorennoilla.

- Risto ja Marja

 

30.7.2016

​Vietimme Toropaisten huvilalla kolme viikkoa heinäkuussa ja nautimme lomastamme todella paljon! Ilmat olivat erittäin hyvät sadekaudesta huolimatta, ainoastaan yhtenä päivänä satoi päivällä. Huvila oli erittäin siisti, kodikas ja hyvin varusteltu - kodiksihan me sitä loppulomasta jo kutsuimme :) Blue Mangon alue on kaunis, hyvin pidetty ja henkilökunta on äärimmäisen ystävällistä. Huvilan sijainti alueella on erinomainen uima-altaan läheisyyden vuoksi. 

 

Mae Phim on mukava pieni kylä ja siellä on useita erinomaisia ravintoloita. Vuokrasimme koko loman ajaksi sivuvaunullisen skootterin, jolla kävimme muilla lähirannoille (mm. CocaCola, Kim's), markkinoilla sekä lähikylissä Klaengissa ja Ban Phessa. Käytimme ahkerasti myös taksia erilaisilla retkillä. Vierailimme useita kertoja paikallisessa kauneushoitolassa (Avatara-rakennuksessa) ja tunsimme itsemme siellä itsemme niin hemmotelluiksi Thipin käsittelyssä!

 

Petri avusti meitä sekä ennen matkaa että matkan aikana - loistavaa palvelua!

 

Suosittelemme ehdottomasti lomaa tällä huvilalla!

 

-Heli, Mikko ja Unna

 

10.7.2016

​Oli todella mahtavaa käydä taas täällä. Huvila loisto paikalla ja alueen henkilökunta todella mukavia kuten aina. Uima allas tuntui omalta vaikka yhteiskäytössä muidenkin asukkaiden kanssa. Tödella helmi ja rauhallinen. Kyllä hermo lepää täällä. Heti alettiin suunittelemaan uutta matkaa tänne. Suosittelen!

 

- Timo & Niina perheineen

 

25.3.2016

Täytyy kyllä sanoa, että teidän huvila antoi mitä parhaimman lähdön lomallemme. Todella siisti ja mukava asunto, kaikki tarvittava löytyi helposti ja toimi moitteettomasti, ei voi muuta kuin suositella. Muutama ystävämme jo onkin kysellyt alueesta ja huvilastanne. Blue Mango alueena on mitä parhain, siisti, kaunis ja rauhallinen. Minusta kaksi viikkoa mitä vietimme huvilalla, on ehdoton minimi, hehee, koska aika rientää todella nopeaan. Mitä tulee itse Mae Phimiin, niin paikkana tosi mukava. Hyvät rannat, no joskus vähän roskaa, mutta niinhän joka paikassa on, ei kylläkään häirinnyt. Coca-cola beach on upea ranta. Kylällä on riittävästi ravintoloita ja hintataso on edullinen. Joten ei voi muuta kuin kehua ja kiittää. Kaikki palvelut pelaa hyvin.

 

- Pertti ja Malee

 

7.3.2016

Hei, kiitos vielä huvilan vuokrasta. Paikka oli aivan loistava ja ympäristössä oli meille lapsiperheenä paljon mukavaa puuhattavaa lähellä ja halvalla ;-) Jatkoimme matkaa torstaina Koh Changille ja täällä lomailemassa vielä viikon. Sen verran on maa vienyt sydämen jo mennessään, että uusi loman varmasti pian varauksessa.

- Leila

 

26.2.2016

Kiitos vielä, että saimme viettää lomaa huvilallanne, tämän lähemmäksi ei suomalaispoika pääse Aatamin ensimmäistä
asuinpaikkaa... Loma sujui hyvin ja lämpöä riitti. Huvilanne oli hieno,toimiva, ja rauhallisella paikalla. Uima-allas takapihalla oli melkein kuin oma eikä edes ruotsalaiset juuri häirinneet :). Mae Phim oli muutenkin mukavan rauhallista aluetta. Pyörät olivat kovassa käytössä, pientä huoltoa (ketjujen rasvaus ja kiristys) ne ehkä kaipaisivat.

Petivaatteissa oli yhden peiton vajaus ja pyyheliinoja olisi hyvä olla kaksi lomailijaa kohden, niitä kun pitää välillä pestä. Kokonaisuudessaan loma oli onnistunut ja hommat toimivat. Vesipiste alueella oli todella kätevä, kun vettä ei tarvinnut kantaa kaupasta asti.
Mietimme täällä jo ensi vuoden matkaa. Katsoimme, että huvilasi on jo varattu. Ihastuimme paikkaan ja tarkoituksena on matkata sinne uudelleen loman viettoon.

-Janne, Heidi ja tytöt

Vuokraahuvilathaimaasta: Huvilan polkupyörät ovat saaneet paljonkin kiitosta ja niillä onkin mukava aina liikkua paikasta toiseen. Niiden kunnosta huolehtiminen on melko haastava tehtävä, sillä rannikon suolainen ilmasto meinaa ruostuttaa niitä kilpaa minun pyörähuoltojeni kanssa. Varsinkin naistenpyörä alkaa olemaan siinä kunnossa, että olisi aika ehkä vaihtaa se uuteen. Ensi kerralla kun itse olemme siellä, katson mikä on sen kunto ja toimimme sen mukaan.

Jos kerran oli yhden peiton vajaus ja pyyhkeistä oli pulaa, niin niistä minun täytyy kysellä sitten QV:lta, miksi näin oli päässyt käymään? Pahoittelut siitä! Jokaista vuodepaikkaa kohden kun löytyy peitto ja vähintää 2 pyyhettä ja jopa useampia. Ei tule muuta mieleen kuin, että niiden on täytynyt olla vielä pesulassa.

 

11.2.2016

Loma onnistui todella hyvin, vatsataudeilta ja palamiselta vältyttiin. Käytiin parilla saariretkellä, Pattayalla ja niissä lähimmissä kaupungeissa, niissä käytiin skootterilla. Huvila oli todella kiva ja hyvällä paikalla ja paikkana muutenkin Mae Phim juuri sopiva. Uskalsi yksinkin liikkua siellä ja mikä ihaninta, ei paljon turisteja, suosittelen kyllä muillekkin.

Kiitos vielä kerran.

-Tuula

 

23.1.2016

Huvila on erittäin viihtyisä ja siisti. Tilaa on reilusti neljälle henkilölle. Keittiössä on hyvä kokkailla aamupalaa ja muuta pientä syötävää. Parasta huvilassa on suuri katettu ja suojaisa terassi, jossa vietimme suurimman osan ajasta kun olimme talolla. Huvila on ehkä parhaalla paikalla Blue Mangon alueella, lähellä uima-allasta ja isoa nurmikenttää.

Blue Mangon alue on erittäin siisti ja vehreä. Aluella oli pääosin ruotsalaisia lapsiperheitä ja iäkkäämpiä pariskuntia. Uima-allas oli kuitenkin monesti tyhjä ja saimme olla siinä usein oman perheen kesken. Alue on erittäin rauhallinen ja turvallinen. Alueelta on lyhyt kävelymatka rannalle ja muutamiin hyviin ravintoloihin (Kitchen oli meidän suosikki, Buffalo Billyn vieressä) ja hierontapaikkoihin (joissa meidän tytöt laitettiin aina hienoiksi kynsiä ja hiuksia myöden). Vuokrasimme  sivuvaunullisen mopon jolla oli hyvä ajella hieman kauempana oleviin ravintoloihin ja rannoille, esim. Coca-Cola beachille missä on ilmaiset rantatuolit ja ravintoloita. Mae Phimin oma ranta on ihanan rauhallinen ja täydellinen uimiseen. 

Lähdimme kahdeksi yöksi Koh Changin saarelle, mikä oli upea paikka. Taksimatka talolta Tratin satamaan kesti vajaat kolme tuntia, ja siitä oli lyhyt lauttamatka saarelle. Saari on pääosin sademetsää ja lavataksilla oli kivaa ajella ympäri jyrkkiä ja kiemuraisia teitä. Saarella on myös hienot rannat.

Kiitos huvilan vuokraamisesta! Toivottavasti pääsemme pian takaisin!

t. Liisa, Jani, Elli & Hilda

 

31.12.2015

Kiitos Petri mukavista puitteista täällä Mae Phimissä. Olemme oikein tyytyväisiä kaikkeen - tämä talo oli sijainniltaan ja puitteiltaan oikein hyvä. Blue Mango asuinalueena on hieno ja turvallisen oloinen. Talosi on hyväkuntoinen ja hyvin pidetty. 

Laem Maem Phim oli meille täysin uusi kokemus, käytännössä meillä ei ollut mitään käsitystä ennalta... mitä nyt netistä tietenkin olimme lukeneet mitä oli löydettävissä. Nyt kun on omaa kokemusta paikasta tämän hieman yli kahden viikon osalta, niin oikein positiivisia ajatuksia jäi mieleen. Sopivaa rauhallisuutta ja turistien pieni määrä oli meille vain positiivinen seikka.

Teimme paljon saariretkiä ja ne olivat tosi kivoja eritoten meidän nuorten mielestä, upeita rantoja ja snorklausta riitti... Ilmat suosivat meitä koko matkan.

Jouluaatto vietettiin Mezetton joulubufeen äärellä ja tarjolla oli Ruotsalaiseen tyyliin sävytettyjä herkkuja, jopa joulukinkkuakin tuli maistettua.

- Jarkko perheineen

 

13.7.2015

Isot kiitokset huvilavuokrasta ja mahtavasta lomasta! Meillä oli tosi kivaa ja Mae Phim soveltui meille erinomaisesti! Säätkin olivat leppoisat. Vietimme yhden lisäyön Bangkokissa ostoksia tehden ja nähtävyyksiä koluten.

Tämänlainen ranta- ja kaupunkiloma osoittautuikin tosi hauskaksi! Tulen ilman muuta suosittelemaan huvilaanne kollegoilleni.

- Reetta ja koko perhe

5.7.2015

Kiitos vielä majoittumisestamme Blue Mangoon. Alue oli todella siisti, kaunis ja rauhallinen. Talo oli toimiva ja tilava ja
uima-altaan osalta aivan loistavalla paikalla. Vietimme mukavat 3 viikkoa Mae Phimissä.

- Jenni perheineen

 

14.5.2015

Talo ja alue vastasi odotuksia ja muutenkin kaikki toimi niin kuin sovittiin. Uskallan suositella muillekin. Kiitos!!

- Outi ja Tero

 

17.4.2015

Kaikki meni hienosti ja huvilanne oli tosi makea ja hienolla, ellei jopa parhaalla paikalla Blue Mangossa.

- Timo

 

4.4.2015

Blue Mangon alue oli todella kaunis ja hyvin hoidettu. Kukkaloisto oli upea ja alue oli erittäin siisti. Juomavesiautomaatti oli myös hyvä, veden kantaminen kaupasta olisi ollut jokapäiväinen homma ilman tätä automaattia, pyörällä hurautti hetkessä hakemaan vettä lähes ilmaiseksi. Uima-altaan sijainti oli loistava, ihan kuin olisi oma allas. Se oli myös aina hyvin siisti eikä siellä ollut koskaan tungosta. Oli kiva että talolla oli pyörät, käytimme niitä paljon. Mieheni, joka harrastaa kotona maantiepyöräilyä, oli mielissään kun pääsi ajamaan lomallakin. Hänelle kertyikin lähes 1000 km mittariin kuukauden aikana. (Vielä kun olisi ollut pyöräilykypärät.)

Talossa parasta oli takaterassi. Siellä tuli vietettyä lähes kaikki paikallaoloaika nukkumista lukuunottamatta. Oli myös mukava huomata, että kaapissa oli kirjoja ja elokuvia, niistä tahtoo aina pidemmillä lomilla tulla pulaa. Jätin myös omia kirjojani ja lehtiä muiden luettavaksi. Plussaa oli myös se että astioita oli riittävästi. Pienempi paistinpannu vain oli sen verran pohjasta kulunut epätasaiseksi että sillä ei oikeastaan voinut paistaa mitään. Jos vielä miettii mitä talossa voisi olla niin pölynimuria kaipasin. Luuta ja lankamoppi ei sisätilojen siivoukseen oikein riitä, niillä ei pääse kunnolla nurkkiin ja sängyn alle. Imuri ja levymoppi olisivat tarpeelliset hyvään siivokseen.

- Marita

Vuokraahuvilathaimaasta: Pyöräilykypärät on todella hyvä idea ja tullaan toteuttamaan mahdollisimman pian. Pienempi paistinpannu hankitaan myös uusi sillä sehän on kulutustavaraa ja kestää vain tietyn ajan. Imuria täytyy vielä miettiä sillä moni asiakas tilaa tarvittaessa ylimääräisiä siivouksia lomansa aikana.

Vuokraahuvilathaimaasta: Pyöräilykypärät sekä uusi paistinpannu ostettu. Myös uusi tehokas imuri ja levymoppi ostettu ja testattu toimiviksi :)

 

8.2.2015

Olimme kolmen pienen lapsen kanssa lähes 5 viikkoa Mae Phimissä ja tällä kertaa Petrin huvilassa Blue Mangon alueella.

Alue on viihtyisä ja huvila sijaitsee yhdellä parhaimmista paikoista. Huvila on erittäin viihtyisä ja hyvä kuntoinen, varsinkin takaterassi on upea ja rehevä kasvusto antoi hyvän suojan.

Koska olimme pienten lasten kanssa matkassa niin kaipailtiin imuria. Kuuman veden tuleminen keittiöstä sekä suihkun tasalämpöinen vesi jäi hieman mysteeriksi. ;) Pesukone ja polkupyörät oli iso plussa.

Viihdyimme koko loman todella hyvin ja voidaan suositella Petrin huvilaa lämpimästi!

- Katja & Hannu & lapset

Vuokraahuvilathaimaasta: Tämä oli toinen pyyntö imurille joten se ostetaan seuraavalla kerralla kun itse olemme huvilalla.

 

28.10.2014

Terveiset Mae Phimistä! Tässä on nyt pari päivää yritetty sopeutua takaisin arkeen rentouttavan loman jälkeen. Kelit suosi, aurinko paistoi joka päivä ja vain pari sadekuuroa koko aikana.

Tykästyimme paikkaan tosi paljon- rannat upeita ja ruoka hyvää.  Talonne oli myös tosi mukava, juuri sopiva tämän kokoiselle perheelle, vaikkakin lapset olivat varmaan enemmän altaasssa kuin asunnossa...

Mopo oli kyllä ihan ehdoton juttu, ajoimme melkein 400 km kahden viikon aikana. Kävimme sillä Klaengissa ja Ban Phessä, Rayongiin mentiin kyllä sitten lavataksilla.

CocaCola-beach:sta tuli meidän suosikki, siellä oltiin useana päivänä. Melkein kaikki ravintolatkin tuli testattua ja Tequila Sunrise oli kyllä yksi parhaista.

Kaikki oli talossa ok ja toivottavasti jäi niin myös meidän jälkeenkin, ainakaan emme huomanneet mitään murheita. Myrkyttäjät kävivät siellä yhtenä päivänä, joten se homma oli ainakin hoidossa.

Kiitokset vielä asunnon vuokraamisesta, toivottavasti pääsemme sinne vielä Mae Phim:n joskus uudestaan.

- Ilkka

 

30.9.2014

Hei. Kiitos sinulle tätä kautta. Viimesenpäälle paikka, jopa kuvia hienompi ja mukavampi. Ehdottomasti suosittelen kaikille tutuille ja miksei tuntemattomillekkin. 

- Tomi

bottom of page