top of page

Talo

Tämä täysin varusteltu yksikerroksinen Benjarong - talo on valmistunut 2008. Talo sijaitsee yksityisellä ja 24/7h vartioidulla Blue Mango Residence alueella, vain 15-20m päässä alueen lähimmältä uima-altaalta ja n. 200m päässä meren rannasta.

Tilat

Talo (77m2) on yhdessä tasossa + terassi talon edessä ja puutarhan puolella viehättävä terassi Sala-katoksen alla. Talossa on kaksi makuuhuonetta; toisessa on Kingsize parisänky ja toisessa kaksi leveää kerrossänkyä.

Olohuone, ruokatila ja keittiö ovat viihtyisästi yhdessä avoimessa ja valoisassa tilassa. Laatoitettu kylpyhuone suihkulla. Lisävuode saatavilla, lisämaksusta.

Varustus

Täydellisesti varustettu keittiö astioineen, taulu-tv, uusi DVD, ilmainen valokuitunetti (WiFi), Apple-TV, imuri, hyvä 8kg pyykinpesukone, silityslauta & rauta, kaksi polkupyörää, digitaalinen tallelokero, potta, paljon erilaisia kirjoja sekä DVD-elokuvia.

Talossa on 2023 uusittu kaukosäädettävä viilennys joka huoneessa. Jokaisessa ikkunassa on myös pimennysverhot. Terassilla ruokapöytä & 6 tuolia, kattotuuletin, mukava divaani sekä aurinkotuoli. 

Uima-altaat

Talon takana, välittömässä läheisyydessä sijaitsee yhteiskäyttöinen, 2017 remontoitu upea uima-allas aurinkotuoleineen & pöytineen. Perheen pienimpiäkään ei ole unohdettu vaan heille löytyy oma allas sekä katos jos mielii varjoon.

Ks. julkaisemani videot YouTube:sta

Samalla Blue Mango alueella on myös toinen (pienempi) uima-allas, joka on vapaasti käytettävissä. Molemmilla allasalueilla on suihkut ja todella siistit wc-tilat.

Vesien laatua mitataan joka aamu. Esim. pH:n raja-arvot sekä päivittäinen arvo ovat asukkaiden nähtävillä jatkuvasti.

Vuokrausehdot

Varausmaksu on vain 35% kokonaisvuokrasta ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Loput 65% tulee maksaa viimeistään kaksi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista. Emme peri erillistä takuumaksua. Peruttaessa varausmaksua ei palauteta.

Kartta
Viva supermarket -> nykyään 7 Eleven (30.4.2023)
Vuokraan sisältyvät palvelut

- Loppusiivous

- Vesi

- Liinavaatteet

- Valokuitunetti (WiFi)

- 5 lasten tv-kanavaa ja yht. 67 kanavaa

- Tallelokero

- Polkupyörät 2kpl

- Alueen 24/7h vartiointi

 

Asiakas maksaa sähkön itse kulutuksen mukaan. Lukemat luetaan check-in ja out hetkellä.

Muuta

- Tupakointi sisätiloissa on kielletty

+ Juomavettä voi ostaa kätevästi alueen pääportin luona olevasta vesiautomaatista, hintaan 1bht/1l. Vesi on varmasti puhdasta. Käytämme sitä itse aina. Niin kätevää, ei tarvitse kantaa vesipulloja kaupasta. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
Vuokraa huvila thaimaasta sijainti kartalla.
bottom of page