top of page

Huoneet

Talossa on aivan uusi säädettävä ilmastointi jokaisessa huoneessa. Kaksi polkupyörää (naisten) sekä uusi pyykinpesukone, ovat vapaasti käytettävissä lomasi ajan.

Terassi
 

Viihtyisällä terassilla on Sala-katoksen alla iso ruokapöytä ja kuusi tuolia. Pöytään mahtuu isompikin joukko syömään. Voit myös nauttia Thaimaan ilmastosta divaanissa ja ottaa aurinkoa aurinkotuolilla. Terassilla on myös kattotuuletin.

Lähimmälle uima-altaalle on vain n. 15-20m. Katso tästä YouTube video.

 

Olohuone

 

Olohuoneessa on taulu-tv, uusi dvd-soitin, valokuitu internet-yhteys (WiFi) ja Apple-tv. Olohuoneesta myös käynti takaterassille. Huoneessa myös aivan uusi säädettävä ilmastointi. Lisävuoteet voi sijoittaa tarvittaessa myös tänne.

Ruokailutila

Ruokailutilassa pöytä ja neljä tuolia. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat viihtyisästi yhdessä avoimessa tilassa.

Keittiö

Täydellisesti varustettu keittiö. Jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, kaksi keittolevyä, liesituuletin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja täydellinen astiasto.

Iso makuuhuone

Huoneessa leveä parisänky ja iso vaatekaappi. Makuuhuoneesta myös käynti upealle takaterassille. Huoneessa aivan uusi säädettävä ilmastointi. Huoneeseen mahtuu tarvittaessa pinnasänky.

Pienempi makuuhuone

Huoneessa kaksi leveätä yhden hengen sänkyä sekä niille turvalliset yläpedit. Eli vuodepaikkoja on nyt 4 henkilölle. Myös tässä huoneessa aivan uusi säädettävä ilmastointi sekä vaatekaappi.

Kylpyhuone

Peruskylpyhuone suihkulla, jossa aivan uusi lämminvesivaraaja. Huone laatoitettu kokonaan.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page